Draf-Line Oy on vuonna 1988 perustettu monipuolisen osaamisen sisustus- ja mainossuunnittelutoimisto.

Tavoitteinamme ovat luovat ja yksilölliset ratkaisut asiakkaittemme myynninedistämiseksi ja tunnetuksi tekemiseksi.

Suunnittelemme sisustuksenne, lähtökohtina tilojen toimivuus sekä modernit yksilölliset kalusteet. Fyysisen toimivuuden lisäksi tilan tulisi toimia myös visuaalisesti,siksi tarjoammekin myös lattia-, alakatto-, valaistus-, somistus- ja opastesuunnittelua toiveenne ja tavoitteenne huomioonottaen. Edellä mainituista elementeistä luomme näyttävän kokonaisuuden, onnistuneen ilmeen, joka on sopusoinnussa yrityksenne liiketoimintaidean ja yrityskuvan kanssa.

Sisustusratkaisujen, kalusteiden ja värien kanssa yhteensopivat ikkunateippaukset, somistukset, opasteet yms. ovat osa onnistunutta yrityskuvaa. Yritysilmeen ja tuotteiden paras mahdollinen esille tuominen auttaa yritystänne tavotteiden saavuttamisessa.

Draf-Line Oy:n osaamista on saada tila vastaamaan asiakkaan tarpeita ja tavoitteita. Meidän tehtävämme on suunnitella yrityksestänne viihtyisä ja käytännöllinen työtila sekä toimiva ja näyttävä kokonaisuus, jonka yrityskuva houkuttelee asiakkaita.

Draf-Line Oy:n vahvuuksia ovat yksilöllisyys, ennakkoluulottomuus ja erilaiset kokonaisratkaisut aina tilasuunnittelusta tekniseen toteutukseen ja mainosmateriaaleihin. Meillä on myös hyvät yhteydet suunnitelmien toteuttajiin: Rakennusliikkeisiin, sähkö- ja LVI-asentajiin, puuseppiin, kaluste- ja laitetoimittajiin, valaisimien maahantuojiin sekä graafisen suunnittelun toteuttajiin. Pidämme yhtä tärkeinä niin isoja kokonaisprojekteja kuin pieniäkin toimeksiantoja.

Yhteistyöterveisin !

sisustussuunnittelija Anniina Ambrusin &
sisustussuunnittelija Vesa Ala-Karhu MAT